Snel naar:

dansopstellingen

groepsopstellingen

natuur opstellingen

online opstellen

tekenopstellingen

hipsy link

Wat is een opstelling of een familieopstelling?

Een familieopstelling legt op diepere laag bloot waar de oorzaak ligt van dat wat jou blokkeert in jouw leven.  Door jouw “vraag” op te stellen ga je zelf de dynamiek zien in de elementen die in het veld staan. Je kunt daardoor op een hele diepe laag voelen waar het nog niet stroomt en wat er aan het licht mag komen.

Bij een groeps opstelling is er ruimte voor meerdere vragen en representeert iedereen in de opstelling van de anderen. Maar ook als representant krijg je ontzettend veel inzichten. 

Ik stel op via “het nieuwe opstellen” waarin we zoveel mogelijk in stilte opstellen.

Ik heb me gespecialiseerd   “het nieuwe opstellen”.

Ik integreer deze methode in verschillende vormen van opstellen.

Hieronder een overzicht:

Dans opstellingen

Door te dansen bereik je heel snel contact met jouw lichaam en bezieling. In een dansopstelling ben je sneller op een stuk intuïtie waar je de dynamiek kunt voelen van jouw (familie)systeem. Doordat muziek raakt op een diepe laag kan je heel goed voelen waar de blokkades zitten. De beweging in de dans maakt dan weer dat je een sterker lichaamsbewustzijn krijgt waardoor de blokkades voelbaar zijn. En doordat er niet gesproken wordt in deze opstellingen zijn ze veel effectiever, omdat ze raken op een plek die je met jouw hoofd niet kunt bedenken. Je zakt dieper in het voelen.

Groeps opstellingen

Door in een groep op te stellen kan je een vraag inbrengen, maar je bent ook nog representant in de andere opstellingen. In een groep worden er allerlei dynamieken zichtbaar en voelbaar die je eerder nog niet hebt gezien. Ik geef regelmatig groepsopstellingen volegens “het nieuwe opstellen”

Op mijn hipsy pagina kan je de data en tickets vinden.

Er staan een aantal prachtige retraites op de planning. Voor meer info mag je contact opnemen. Later zal hier op de website ook meer info volgen.

Bij een natuuropstelling stellen we op in de buitenlucht. De natuur geeft prachtige inzichten en zorgt voor extra ontspanning ne  dicht bij jezelf komen. Voor data klik op de hipsy link onderaan de pagina.

Vrouwencirkel

Voel je welkom in de vrouwen cirkel!
We hebben elkaar zo nodig in deze wereld! Als vrouwen bezitten we de kracht om samen te helen, ons samen sterk te  voelen en oude trauma’s en blokkades samen aan te kijken.  We zien elkaar, steunen elkaar en bieden elkaar bedding om onze authentieke zelf te laten zien.

Door middel van opstellingen, sharing, visualisaties en creativiteit kom je elke cirkel weer een stukje dichter bij jou en jouw zuiverste vorm.

Elke cirkel dag heeft een ander thema, maar er komen elke keer vaste elementen terug in de cirkels.
De dagen zijn van 10 tot 3 met een potluck lunch.
We hebben elke keer een ander thema, afgestemd op de behoeften van de groep of wat het seizoen brengt.

 

Hipsy

Je bent meer dan welkom om met mij op reis te gaan in jouw systeem. Je kunt hieronder klikken om te zien wat er op de agenda staat. 

Wat is een opstelling of familieopstelling?

In een opstelling kijken we naar de dynamiek binnen een systeem, dat kan een familie systeem zijn, een bedrijfssysteem, lichaam, de natuur, maatschappelijke thema’s of eender welk systeem waar verschillende facetten met elkaar in interactie zijn.

Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende vragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.

Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken met behulp van opgestelde mensen, natuurelementen of voorwerpen. Dit krachtenveld is een veld waar de mensheid al eeuwen gebruik van maakt. Je kan een opstelling vergelijken met oude rituelen die bij vele oervolkeren terug te vinden zijn.

Door een zachte, liefdevolle benadering breng ik je steeds terug naar jouw lijf, jouw voelen, jouw levenskracht en intuïtie. Vervolgens kan de pijn zachter worden en is er ruimte voor verandering en bewustwording.

Bij mij kan je terecht voor een 1 op 1 opstelling, groepsopstelling of een opstelling in jouw organisatie.