Welkom bij de C’est ça academie!

Academie voor verdieping en verbreding in opstellen voor professionals.

Brown Polaroid Fashion Photo Collage Instagram Post

Bij de C’est ça Academie laat ik je verdiepen in jouw vak als opsteller.

Als opsteller heb ik zelf zo’n behoefte steeds bij te leren en dieper mijn eigen veld op te schonen. Ik vind het fijn om buiten de kaders te zoeken naar nieuwe, diepere manieren van opstellen. In dit onderzoek heb ik de systemische dans ontwikkeld en systemische kunst. Maar ook in de natuur en met allerlei andere verassende vormen weet ik een diepe onderstroom te raken.

Op de C’est ça Academie ga ik jou als opsteller leren een systemische dans, systemische kunst, natuur en allerlei andere opstellingen en ceremonies te begeleiden. Hiermee verbreed je jouw horizon en leer ik je breder kijken.
Ik maak gebruik van lichaamswerk, meditaties, sharing, dans, facetten van tantra, healings en readings.

 

In een groep met ervaren opstellers kan je snel tot de kern komen. We weten waar we het over hebben en kunnen samen de diepte in. Ik ga je kennis leren maken met vormen die je toe kunt passen, maar we gaan ook uitwisselen en kennis delen.
Ik wil jouw ziel laten kennis maken met jouw creatieve brein zodat je zelf jouw manier van opstellen kunt verdiepen en verbreden op een manier die helemaal bij jou als opsteller past. De groep inspireert motiveert en daagt je uit om op onderzoek te gaan en te oefenen. Er wordt een veilige bedding gecreëerd waarin je mag experimenteren en oefenen. Je wordt uitgenodigd jouw waarachtige zelf te zijn.

Daarnaast laat ik je blijvend alert zijn op jouw eigen processen, je wordt uitgenodigd jouw stukken aan te kijken en verantwoording te nemen voor jouw ontwikkeling en proces.

Voor deze Verdiepings dag is het een vereiste dat je een opleiding (familie)opstelingen hebt gedaan.

*

Jouw authentieke zelf is er niet om je klein te houden, maar om een grootse plek te geven in jouw leven en werken.

*

 

Ben jij?

Opsteller en wil je verdieping en verbreding in jouw vak?

 

Heb je een opleiding familieopstellingen/ intuitief systemisch werken gedaan en wil je leren en oefenen hoe het veld  og meer kan werken in jouw praktijk?

 

Wil je leren jouw manier van opstellen/ coachen perfect af te stemmen op jouw klant?

 

Kan jij?

Bereid zijn om je open te stellen voor een nieuwe manier van kijken en voelen?

Jezelf dragen?

Buiten kaders denken?

Nieuwsgierig zijn?

Verantwoording nemen voor alles wat de opleiding teweeg brengt?

Zonder iemand te willen veranderen kijken naar  alles wat zich aandient?

Dan bied ik

Een opleiding waarin je verschillende vormen van intuïtief systemisch opstellen leert. 

Verdieping in opstellen en hoe het wetend veld in te zetten in het dagelijks leven en jouw coaching/therapie.

Waar je leert zuiver op te stellen en trouw zijn aan “het veld”

Waar je een  diepe persoonlijke transformatie aangaat, als mens en als professional.

Aankomen op jouw plek, innerlijke stukken aankijken, intuïtie versterken, creatief denken, jouzelf in te brengen en thuis te komen bij jouw ware zelf.

Maar vooral een veilige bedding om te leren, te ervaren, zonder oordeel in een groep waarin jouw potentie gezien en erkend word. 

Inhoud van de opleiding

  • Lichaamsbewustzijn, jouw lichaam als kompas.
  • Voelen op het veld.
  • Spaceholding.
  • Intuïtie gebruiken, waarachtigheid en jezelf inzetten.
  • Jouw plek in het systeem ervaren, blokkades en verlangens (h)erkennen.
  • Vormen van opstellingen: teken opstellingen, systemische dans, cirkel van waarheid, tafel opstellingen, grond anker opstellingen, opstellen in de natuur, online opstellen.
  • Stilte in opstellingen, niet sturen en energie haar werk laten doen. Verduren van niet weten.
  • Theorie over familie systemen, opstellen en voelen.
  • Levenscyclus, levensmissie en creatiekracht.
  • En heel veel ervaring op doen in opstellingen waardoor je jouw eigen systeem opschoont en de authentieke innerlijke beweging leert maken.

Wat anderen zeggen...

Ik heb al allerlei therapieën en coaching gedaan, maar sinds ik een paar opstellingen bij jou gedaan heb, is er pas echt een hele hoop veranderd.

Het was voor mij de eerste keer. Gastvrij ontvangen! Mij is in deze 1e sessie iig een oorzaak duidelijk geworden door haar kundigheid. Met verstand v zaken legt ze precies bloot, waar de schoen wringt zodat je weet waar je aan kunt werken! En dit allemaal op een zeer sympathieke wijze. Een aanrader!

Jessica is een warme en hartelijke vrouw. We werden ontvangen met een heerlijk kopje thee en een versnapering en vervolgens hebben we een warming up gedaan m.b.v. een tekening. Daaruit kwam een vraag naar voren en die hebben we opgesteld. Jessica heeft echt de tijd genomen om tot een inzicht te komen. Een aanrader…

Wauw wat ben jij een bijzondere vrouw, dankjewel voor wie jij bent en wat je voor anderen betekent.

Wat intens en warm, een beleving om weer mee verder te kunnen.

Geweldig! Een beleving om weer mee verder te kunnen.

Onder de indruk.
Een prachtige opstelling ter verdieping op alles wat zich aandiende.

Aandacht, energie, verbinding. Afgestemd op de groep. Ruimte om te voelen en ook in te brengen ! Dank je wel

Altijd fijn om bij Jessica weer eens langs te komen.

Het liefst ben ik helemaal mezelf en nodig ik jou ook uit jouw autentieke zelf te zijn. Laten we samen op onderzoek gaan naar waar jouw essentie huist

Het liefste ben ik helemaal mezelf, volg ik mijn impulsen, doe ik waar ik blij van word en verbind ik me met mensen waar ik me fijn bij voel.

Ik wil jou uitnodigen met mij samen het leven te onderzoeken, verbinden, creëren, elkaar zien en het aller mooiste uit jou te halen. Zodat je kunt genieten van de magie en verwondering van het leven