Zo heerlijk om jou hier online te ontmoeten~!

Misschien ben je hier, omdat je benieuwd bent naar wie ik ben en naar mijn werkwijze, maar misschien ben je hier ook wel omdat je het net als ik fijn vindt om op jouw tijd, plek en jouw manier te werken aan jouw bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Nou met welke reden dan ook, je bent meer dan welkom.

Via deze pagina kom je op mijn online aanbod, ik heb verschillende trainingen ontwikkeld waarmee je online kunt werken aan jouw bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Kijk hieronder maar eens rond naar wat er allemaal mogelijk is:

Wat leuk dat je interesse hebt in “10 dagen bewust met Jessica.”

Deze 10 dagen ga ik je online meenemen in alles wat ik aan bied.

10 dagen met elke dag een meditatie, opstelling, Systemische dans, jaarlegging, een sprookje, moodboard, tekenopstelling, natuuropstelling, en heel veel inspiratie en creativiteit. In een besloten Facebook groep heb je een jaar lang de tijd om al deze opdrachten uit te voeren. 

Na de betaling krijg je een uitnodiging voor de besloten Facebook groep. En krijg je de mails met alles op een rijtje. Je kunt op elk moment beginnen. Daarna zal er elke dag een nieuwe opdracht verschijnen. Ik kijk er een naar uit om je daar tegen te komen.

Dikke liefs van Jessica

Ik houd echt zo van sprookjes!
En als jij hier uitgekomen bent neem ik aan dat jij daar ook zo van geniet.

Maar wist je dat sprookjes een diepe systemische laag hebben? Dat elk sprookje een archetypische betekenis heeft die relateert aan een facet van jouw leven. Door middel van systemisch opstellen en kunst ga ik met jou diep duiken in sprookjes. We gaan voelen wat jij te leren hebt van sprookjes en dat op een creatieve manier onderzoeken.

In elke bijeenkomst nemen we een ander sprookje, je krijgt een creatieve opdracht en een meditatie, visualisatie of een geleide opstelling om zelf op onderzoek te gaan. 
Als je je later aanmeldt, krijg je vanzelf toegang tot de facebook groep en krijg je de mails in jouw inbox.

In een welkomstmail krijg je een boodschappenlijstje met alles wat je nodig hebt voor de komende workshops.

ik kijk er naar uit je online te ontmoeten!

Natuurlijk kan je ook mee doen aan allerlei live activiteiten, als jeinteresse hebt in een live opstelling, vrouwencirkel, natuur opstelling kan je hieronder klikken voor mijn hipsy pagina.

Wil je graag een 1 op 1 sessie, een sessie met een groep of ben je benieuwd op welke festivals je me dit jaar kunt ontmoeten? Stuur me dan een berichtje. super leuk om eens van je te horem!

Dikke liefs van Jessica.