Over mij

Ik ben een levenskunstenaar die graag het leven een stukje met je oploopt!

Ik ben Jessica. Al heel mijn leven ben ik bezig met dingen mooi te maken en mooie dingen maken. Op school wist ik al dat ik best leuk kon tekenen en schilderen, maar besteedde ik daar niet veel aandacht aan, ik was altijd wel van alles aan het creëren en had ontzettend veel ideeën. Ik vond het alleen niet zo bijzonder.

In mijn proces van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording heb ik gemerkt ik dat ik talent heb om via creativiteit mensen wakker te maken en zich bewust laten worden van wat het leven voor hen te bieden heeft.

Ik ben beland in “de zorg”, omdat gedrag en de omgang van mensen met elkaar mij ontzettend intrigeerde. Ik was goed in zorgen en me afstemmen op mensen en dacht er helemaal niet aan dat ik ook nog een creatieve kant had. Totdat iemand mij er op attendeerde hoe creatief ik ben en dat ik “daar iets mee moest”.

Tijdens tekenweekeinden rolden er prachtige schatten uit mijn handen en begon mijn creativiteit weer wakker te worden. Ik begon te schilderen voor mijn kinderen en voor vrienden. In een van mijn wenstekeningen had ik een bijzondere plek voor mijzelf getekend en een paar dagen later besloot ik dat ik een atelier wilde. Nog helemaal geen idee wat ik daar ging doen, maar ik vond een plek op een prachtige locatie in Dongen.

Inmiddels heb ik veel manieren van creatief werken onderzocht en voel ik daardoor dat het leven mij roept om het voluit te gaan leven. Op mijn manier, op mijn tijd, ongetemd en dicht bij mijn natuur. Ik wil graag het leven met mensen op lopen en ze daarin leren het voluit te leven.

Het fascineert me om te ervaren dat we allemaal een proces hebben en ik wil dat wakker maken in jou door middel van jouw eigen creativiteit! Mee voelen, wakker maken van intuïtie, zien wat er aan het licht wil komen en dat volledig omarmen. In ieder van ons zit enorme levens potentie en ik wil met jou onderzoeken waar die van jou zit. Buiten de kaders, op jouw manier…. en die van mij! Verbinden met wat het leven jou laat zien en voelen waar het licht zit. Daar zit mijn kracht!

Door creatief aan de slag te gaan in combinatie met familieopstellingen kunnen we zien wat jouw systeem te vertellen heeft, waar jouw blokkades zitten, jouw saboteurs, jouw verlangens en waar je weer kleur aan kunt brengen in jouw leven!

Let op! het kan zijn dat er eerst wat beren op de weg komen en het pad eerst wat modderig is, maar ook dat is leven! En uit poep groeien de mooiste planten en bloemen!

“No mud no lotus”

Als je het aan durft te gaan, voel je echt wat leven is!

Laten we het een stukje samen oplopen!

Liefs van Jessica