Opstellingen

Als je knelpunten ervaart in jouw leven of organisatie is het heel effectief om dat uit te pluizen via een opstelling. 

Met opstellingen help ik jou om de niet direct zichtbare relaties tussen aspecten in jouw leven en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen en zo mogelijk weg te nemen.

Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende vragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.

Het bijzondere aan opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken met behulp van opgestelde mensen of dingen. Dit krachtenveld is een veld waar de mensheid al eeuwen gebruik van maakt. Je kan een opstelling vergelijken met oude rituelen die bij vele oervolkeren terug te vinden zijn.

Door een zachte, liefdevolle benadering breng ik je steeds terug naar jouw lijf, jouw voelen, jouw levenskracht en intuïtie. Vervolgens kan de pijn zachter worden en is er ruimte voor verandering en bewustwording.

Bij mij kan je terecht voor een 1 op 1 opstelling, groepsopstelling of een opstelling in jouw organisatie.

Op mijn hipsy pagina staan al mijn evenementen. klik hier om te bekijken. 

mijn evenementen op hipsy

Voor vragen of een afspraak mag je altijd contact met me opnemen.

1 op 1 opstelling

In een individuele opstelling gaan we door middel van blaadjes, grondankers, poppetjes of een tekening kijken naar wat het veld laat zien over jouw probleem. 

Jouw bereidheid om te kijken naar wat jouw systeem je vertelt, kan maken dat een opstelling een diepe transformatie teweeg kan brengen en een blijvende verandering in jouw leven brengt. 

Een opstelling duurt maximaal twee uur. Soms blijkt dat er behoefte is aan meerdere opstellingen of een intensiever traject. Kijk daarvoor bij coaching.

Een éénmalige opstelling kost € 150,- 

Groepsopstelling

Met regelmaat zijn er groepsopstellingen in het atelier. Ik werk met de methode “cirkel van waarheid” een snelle effectieve methode die ervoor zorgt dat iedereen zijn vraag in kan brengen. Via  de agenda en Facebook kan je zien wanneer er een avond gepland staat.

Deelname kost € 27,50

klik hier voor kaartjes en evenementen

Je kunt ook zelf met een gezelschap komen voor een groepsopstelling. Je mag contact met me opnemen om de opties te bespreken 

On-line opstellingen

Dit is echt helemaal nieuw en zo gaaf!!!

De vraag ontstond vanuit een aantal geïnteresseerden of ik ook on-line werk… Ja hoor!!!

En dat vraagt dus om maatwerk….

Via beeldbellen kan ik je begeleiden in  een opstelling bij jou thuis. Je kunt een traject met mij in gaan waarin je een aantal opdrachten krijgt, online opstellingen 1 op 1 of met meerdere. De kracht van het traject zit hem in het maatwerk. Jij krijgt opdrachten die passen bij jou en jouw thema’s op dit moment. Wat jij nodig hebt.

 Ik hoor graag van je als je interesse hebt en ook bij vragen of opmerkingen weet je me vast te vinden.

Opstellingen_1
Einstein