Jaarlegging online

Doe je mee aan een online reis? Een creatieve jaarlegging met bewust creëren, opstellingen, tarot legging, sharing, knutselen en nog veel meer mooie manieren om jouw creativiteit wakker te maken en een kusje naar jezelf te sturen de komende maanden? 🌸

 

klik hier voor het evenement op facebook:

https://fb.me/e/2VxdSjPCw

Facebook

 
De lessen en live bijeenkomsten zijn te volgen en na te kijken via een besloten facebook groep. Als je mee doet en betaald hebt, nodig ik je uit in die groep waar je in principe levenslang in kan.
 
 In die groep  zet ik elke dag een kaart ter inspiratie. Onder dat bericht heb je de mogelijkheid om in te checken, inspiratie op te doen, te verbinden en op elkaar te reageren. En natuurlijk jouw kunstwerken te laten zien.

kosten

Als je gelijk mee doet aan de hele reis kost het je maar 150 euro.

 

 


Als je om te proberen eerst de kick off wilt doen en daarna wilt beslissen betaal je 10 euro voor de kick off en 150 voor de reis.

Data

19 december 19.00-20.30 live online kick off. opname beschikbaar als je er niet bij kunt zijn.

27 december de jaarlegging suggestie en meditatie om de legging vorm te geven. In de facebookgroep te bekijken wanneer het jou uit komt.

3 januari 19.30 fb live te bekijken wanneer het jou uitkomt

5 januari in de groep
7 januari in de groep
10 januari in de groep
14 januari in de groep
17 januari in de groep
19 januari 19.30 fb live
21 januari in de groep
24 januari in de groep
27 januari 19.30 afsluiting fb live 

Materialen

* Het is handig als je een deck met tarot, inspiratie of orakel kaarten hebt. Heb je die niet, dan mag je me een berichtje sturen, dan krijg je een legging van mij via de mail of in een ander bericht.
* Een schetsboek of dummy waarin je jouw kunstwerkje kunt plakken. Je kunt ook losse pagina’s maken en die later inbinden.
* potloden, verf, tijdschriften, leuke papiertjes, stickers, glitters en nog meer leuke knutsel materialen die voorhanden zijn.
Verder kun je zoveel uit de kast en jouw creativiteit halen als jij wilt er zijn geen grenzen of regels. Mijn lessen zijn slechts ter inspiratie.
Facebook:
Als je meedoet krijg je een uitnodiging voor een besloten facebookgroep. In die groep staan de lessen en zet ik elke dag een kaart ter inspiratie. Onder dat bericht heb je de mogelijkheid om te delen, te verbinden en op elkaar te reageren. En natuurlijk jouw kunstwerken te laten zien.

Hoe doe je mee?


Door mij een berichtje te sturen via messenger, je in dit evenement op “gaan” te zetten en het betaalverzoek te betalen dat je in je berichtenbox krijgt.