C’est ça in uw instelling.

In leef-, en werkruimtes van mensen die wat extra aandacht nodig hebben kan er niet altijd sfeer gebracht worden met schilderijen of andere los zittende decoraties. Jammer, want een ruimte zonder kleur oogt wel erg kil en klinisch. Juist uw doelgroep is afhankelijk van sfeer, beleving en een prettige (leef) omgeving. Met mijn verf en kwasten ga ik graag aan de slag om uw ruimte wat extra kleur te geven.

Met een muurschildering kunt u alle kanten op. Ieder idee of iedere sfeer die u voor ogen hebt, kan ik realiseren. Bovendien is een muurschildering hygiënisch en niet kapot te krijgen.
Dankzij mijn ervaring in het werken met mensen met allerlei beperkingen en aandoeningen ben ik een expert in het afstemmen op de behoeftes van de cliënt.

Mijn schilderingen en decoraties  brengen een totale beleving op kleur, geur, auditief en tactiel gebied. Ik werk met materialen die men kan voelen en door middel van etherische oliën kan er een geur effect in de ruimte gecreëerd worden. Ik bied een totaal pakket op maat. Een schildering kan ontspanning, plezier, activering, agressiepreventie, geborgenheid en veiligheid bieden.

Als uw instelling toe is van meer kleur en sfeer maken we eerst een afspraak, zodat ik in gesprek kan gaan met cliënten, begeleiders en het netwerk. Naar aanleiding van dit bezoek maak ik een plan en een offerte die we samen bespreken totdat er een volledig passend concept op tafel ligt.


Doelgroepen:

Verzorgingstehuizen: Sfeer is erg belangrijk voor bijvoorbeeld mensen met alzheimer of ouderen die verzorging nodig hebben. Een schildering met onderwerpen die de bewoners aanspreken, geeft een veilig gevoel, plezier en een ontspannen sfeer. Er kan ook gewerkt worden met bewegwijzering of kleuraccenten om de leef ruimtes en gangen te verduidelijken. De te schilderen onderwerpen zijn onbeperkt: taferelen van vroeger, gebouwen en landschappen uit de omgeving, dieren, natuur of kunst.

Instellingen voor mensen met een beperking: In snoezelruimtes, slaapkamers, algemene ruimtes of een belevingshoek kan een schildering precies de juiste sfeer brengen als deze op respectvolle wijze is afgestemd op de gebruikers. Zeker op plaatsen waar het niet mogelijk is om losse decoraties te gebruiken, is een schildering een perfecte oplossing.

Kinderopvang en scholen: Een schildering kan een educatieve insteek hebben. Denk aan een tafereel waarop je verschillende dingen kunt tellen, waar tafels op een leuke manier in verwerkt zijn, waar seizoenen in geschilderd zijn, dieren, aardrijkskunde of geschiedkundige onderwerpen

Wachtruimtes: Een wachtruimte is heel gemakkelijk op te vrolijken met een leuke schildering. Het verhoogt niet alleen de sfeer, maar je hebt er ook nog eens geen omkijken naar. Een schildering vangt namelijk geen stof, slijt niet en is ruimtebesparend.