Hallo,

Wat leuk dat je dit tabblad aanklikt en meer over mij wilt weten!

Ik ben Jessica. Al heel mijn leven ben ik bezig met dingen mooi maken en mooie dingen maken. Op school wist ik al dat ik best leuk kon tekenen en schilderen, maar besteedde ik daar niet veel aandacht aan. Ik vond het niet zo bijzonder.

Ik ben beland in de zorg voor mensen met een beperking, omdat gedrag en de omgang van mensen met elkaar mij ontzettend intrigeerde.  Ik was goed in zorgen en me afstemmen op mensen en dacht er helemaal niet aan dat ik ook nog een creatieve kant had. Totdat iemand mij er op attendeerde hoe creatief ik ben en dat ik “daar iets mee moest”. Tijdens tekenweekeinden rolden er prachtige schatten uit mijn handen en begon mijn creativiteit weer wakker te worden. Ik begon te schilderen voor mijn kinderen en voor vrienden. In een van mijn wenstekeningen had ik een bijzondere plek voor mijzelf getekend en een paar dagen later besloot ik dat ik een atelier wilde. Nog helemaal geen idee wat ik daar ging doen, maar ik vond een plek op een prachtige locatie in  Dongen.

Ondertussen werkte ik met veel plezier in de zorg, maar doordat mijn contract stopte heb ik de kans gegrepen om C’est ҫa  meer leven in te blazen.

Inmiddels geef ik cursussen, workshops, groepsuitjes en kinderfeestjes in het atelier. En ik kom op alle plekken met mijn krat verf en kwasten. Ik ontmoet heel veel mensen en breng kleur in allerlei ruimtes.

Totdat ik op een dag in een verzorgingstehuis aan het schilderen was en ik me zo op mijn plek voelde sloeg mijn “missie” bij mij in als een bom.

Door jaren in de zorg met heel veel verschillende doelgroepen gewerkt te hebben (allerlei niveau’s, leeftijden, beperkingen) ben ik expert in me afstemmen wat de behoefte is van deze mensen. Door me in te leven en gesprekken te hebben met cliënten en hun begeleiders voel ik aan wat er nodig is.

Dit afstemmen gebruik ik nu om ruimtes te beschilderen en decoreren voor mensen die net wat meer aandacht en sfeer nodig hebben. Denk daarbij aan ruimtes in verzorgingstehuizen, slaapkamers, snoezel, separeer en verzorgingsruimtes.

Mijn dagen bestaan nu uit het beschilderen van alles waar verf op blijft plakken en andere mensen wakker te maken door middel van hun eigen creativiteit. Voor mij de meisjesdroom waar ik voorheen niets van wist!

Heb je nog een kale muur? Is de instelling van een familielid kaal en koud? Kan je zelf wat kleur gebruiken? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Je bent altijd welkom voor een bakkie koffie of thee in het atelier, dan kunnen we samen kletsen over wat jij nodig hebt!

Ik ben een expert in het brengen van kleur!

Liefs van Jessica

C’est ça