Ambulante begeleiding

Via “Voegt” en “Foliant zorg” in Dongen bied ik ambulante ondersteuning aan gezinnen en volwassenen waar hulp nodig is. Veelal lopen cliënten aan tegen problemen met opvoeding, administratie,  huishouden,  psychisch welbevinden, dagbesteding of andere zaken en dan bied ambulante begeleiding een oplossing. Meer info hierover via de pagina van Voegt. en foliant

Over mij als begeleider:                                                                               

Ik ben Jessica Schellekens en sinds 1997 werkzaam geweest in de begeleiding van mensen met een beperking. Ik heb gewerkt met cliënten van laag niveau tot licht verstandelijke beperking en van alle leeftijden. Ik heb veel ervaring met omgaan met autisme, ADHD, NAH, hoogsensitiviteit, verslavingsproblematiek, moeilijk verstaanbaar gedrag, sociale problematiek en andere talenten.

Sinds 2017 heb ik een atelier waarin ik zelf kunst maak, cursussen, workshops en trainingen geef. De activiteiten die ik doe zijn veelal gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en creëren van het leven. Door middel van creatieve coaching help ik mensen zichzelf te ontdekken en verdieping te krijgen in hun bestaan. Ik heb me gespecialiseerd in het opstellingen werk en via creatieve technieken weet ik dat toe te passen in traject waarin ik “het leven een stukje met je op loop.”

Benieuwd naar mij en naar C’est ça? Bel, app of mail dan een keer om vrijblijvend inspiratie op te doen, te ervaren wat ik doe en vragen te stellen.

Tot C’est ça!

Welkom!