Cursus intuïtief tekenen en schilderen

Op zoek naar een intuïtieve cursus waar je je kunt ontwikkelen en groeien als mens?

In deze cursus gaan we op allerlei manieren creatief aan de slag en laat ik je weer kennis maken met wie jij bent in essentie. We gaan ons verbinden met ons hart, onze passie en creëren van binnen uit. Dit gaan we doen door jouw fantasie en creatiekracht aan te spreken en wakker te maken.

Een creatief werkstuk is altijd een afbeelding van wat er in jou gebeurt. Alles wat je creëert, is een spiegel van jouw ziel. Andersom werkt het ook zo: dat wat jij op papier zet, kan je implementeren in jouw leven. Dus via jouw werkstuk creëer je ook nog eens jouw mooiste leven. Verbinding zoeken met jezelf en anderen in hun proces, samen delen, creëren en elkaar liefdevol ondersteunen en bewonderen. Dat wat nodig is op dat moment in jouw leven zal zich aandienen in het werk en daar gaan we mee spelen en iets super moois van maken! In een veilige sfeer op een historische plek in Dongen.

Je hoeft echt niet creatief te zijn of al ervaring ergens in te hebben, ik heb allerlei mooie oefeningen om jouw creativiteit wakker te maken. Heb je behoefte om met elke vezel van je lijf te voelen wie je ook alweer bent en je te verbinden met het leven? Geef je dan zeker op voor deze training.

Prijs: 17,50 per keer of je betaalt 150 euro voor een 10 ritten kaart.

Doordat ik het belangrijk vind dat iedereen veel individuele aandacht krijgt, is er maar plek voor 10 personen. En vol is vol.

Wenstekening (cursus)

In jouw wenstekening ga je je afstemmen op overvloed. Je gaat voelen waar jouw verlangens naar uit gaan en je verbinden met jouw verlangens en die op jouw manier op papier zetten.  Door de focus die je maakt met jouw verlangen zal je merken dat zaken makkelijker op jouw pad komen. Hier is niets mystieks of zweverigs aan, ga maar na wat er gebeurt als je een nieuwe auto hebt: je ziet dezelfde auto vervolgens overal rijden!!!

En dat is wat we met jouw verlangens gaan doen.

We tekenen al jouw verlangens en wensen en vervolgens ga je makkelijker herkennen waar jouw verlangen de kans heeft zich te manifesteren en pak je de kans die voor je neus ligt.

Je hoeft voor deze cursus niet te kunnen tekenen of zelfs geen fantasie te hebben. Ik leer je allerlei trucjes om een super mooie tekening te maken en doordat je met meerderen bent, zal de inspiratie overvloedig stromen.

Prijs: 17,50 per keer of je betaalt 160 euro voor een 10 ritten kaart.