Laten we samen mooie dingen maken en de dingen mooi maken!

Ga je mee?

In september en oktober kan je met mij op reis in jouw systeem om kunst te maken met opstellingen.


Dit is echt helemaal nieuw en zo gaaf!!!

Het levert mij dagelijks inzichten en bewustwording op en leert mij steeds meer genieten van en spelen met het leven.
De vraag ontstond vanuit een aantal geïnteresseerden of ik ook on-line werk…..


Ja hoor!!! Dat vraagt dus om maatwerk….


In de afgelopen periode hebben we ontdekt dat familie opstellingen ook heel goed via beeld bellen werkt. Ook op afstand kunnen we heel goed invoelen op het veld. Daarnaast heb ik aan der lijve ondervonden dat het extra sterk werkt als je kunst maakt met jouw systeem. Doordat je andere gedeeltes gebruikt van jouw hersenen met tekenen, kleur en vorm implementeert dat wat er naar boven komt extra goed en krijg je inzicht op alle lagen van jouw leven.


Dit traject duurt twee maanden en je kunt de creatieve opdrachten thuis maken. We hebben een aantal gezamenlijke bijeenkomsten on-line en er zitten een aantal contact momenten 1 op 1 met mij in, ook allemaal on-line. De opdrachten voer je thuis uit op jouw tijd en op jouw veilige plek thuis.


Op een rijtje de data en wat we gaan doen:


* Week 1: tussen 1 september en 11 september plannen we een 1 op 1 opstelling via zoom. We stellen op met een tekening en zoomen dan in op jouw thema voor het traject.

* Week 2: Voor 18 september krijg je een op jou en jouw thema afgestemde unieke creatieve opdracht. Dat kan van alles zijn meestal met materialen die je toch al in huis hebt en je graag mee werkt. Onder aan deze post zal ik wat voorbeelden geven van mogelijke opdrachten.

* Week 3: je werkt lekker aan jouw opdracht zoveel je wilt, wanneer je wilt, waar en hoe je wilt.

* Week 4: 1 oktober van 20.00 tot 22.00 gaan we samen on-line delen over het proces, elkaars werken bewonderen en is er ruimte voor enkele on-line opstellingen.

* Tussen week 4 en 6: spiegel op jouw werk in een on-line 1 op 1 sessie met mij met behulp van opstellingen of visualisaties, net wat jij dan nodig hebt.

* Week 6: 22 oktober van 20.00 tot 22.00 gaan we samen on-line delen over het proces, elkaars werken bewonderen en is er ruimte voor enkele online opstellingen.

* Week 7: samen afsluiten, elkaar en ons werk bewonderen, delen van ons proces en we gaan de volgende stap opstellen.


Ik zal een facebook groep aanmaken waarin we kunnen delen, elkaar bewonderen en ondersteunen.


Ik houd helemaal niet van verkoop dingetjes, kortingen en vroegboekgedoe. Dus ik vraag gewoon wat het kost en dat is 245 euro.
Mocht je dat niet kunnen betalen en wel erg graag mee willen doen, dan mag je me benaderen met een ander voorstel.


Ik hoor graag van je als je interesse hebt en ook bij vragen of opmerkingen weet je me vast te vinden. Het lijkt me gaaf om samen twee maanden op te lopen in opstellings kunst. Het levert mij nog dagelijks prachtige inzichten en bewustwording op en dat wil ik graag met je delen!


Liefs Jessica

Wat kan je voor opdrachten verwachten: Stippelen van jouw verdriet, innerlijk kind, meditatie mandela, wens tekening, jouw sprookje, intuïtief verlangen, moodboard, natuur mandela, krachtdier en nog veel meer mooie opdrachten.