laat mij een stukje met je mee lopen……

Op elk moment kan je mee doen aan een op maat gemaakt creatief traject bij mij in het atelier.

Loop je steeds tegen jezelf aan? Heb je al erg veel aan jezelf gewerkt, maar krijg je er maar niet de vinger op waar het steeds mis gaat in jou? Voel je onrust en weet je niet waar het vandaan komt? Heb je last van emoties die je niet kunt thuisbrengen? Weet je niet waar je met jouw werk naar toe moet? Zit je vast in een relatie die niet werkt? Loop je steeds aan tegen depressies en burn out? Krijg je geen vat op jouw leven? Of ga zo maar verder, we hebben allemaal onze struikelblokken en thema’s.

In een 1 op 1 coaching gaan we door middel van een op stelling op zoek naar wat er op dit moment aandacht vraagt in jouw leven. Aan de hand daarvan ga je 4 weken lang 1x per week in en groep werken aan jouw thema. Dit ga je doen door afgestemde op maat gemaakte opdrachten die jou terug brengen naar jouw kern. Naar wie jij bent, waar je warm voor loopt en wat je te doen hebt in dit leven. Ik leer je luisteren naar jouw lijf en dat om te zetten in een gaaf kunstwerk. Ik geef je tools om met zachtheid en liefde jezelf te helpen en mild te kijken naar jou en jouw systeem.

Dit allemaal door te creëren met verf, potlood, houtskool, klei, moodboard etc. Ik zet alle creatieve middelen in om tot te komen.

Het traject begint met een afspraak voor een 1 op 1 sessie en daarna sluit je aan bij de groep op woensdag ochtend of woensdag avond. Gedurende het hele traject ben ik beschikbaar voor feedback en coaching.

Jouw bijdrage is 275 euro.

Daarvoor krijg je een 1 op 1 opstellingen en 4 groepslessen. Tijdens de duur van het traject ben ik beschikbaar om je te reflecteren en spiegelen. Ik loop met je mee als je vast loopt en sta achter je als het even moeilijk is.

Ben je nieuwsgierig of wilje meer informatie?

neemdan contact met me op via telefoon ,mail of in een bericht:

cestca.jessica@gmail.com

06-37402419

Welkom!!!